Parkeren Amstelpark

Langs het Amstelpark aan de Europaboulevard aan de zuidkant van Station RAI zijn honderden parkeerplaatsen beschikbaar. Op de snelweg richting Amsterdam neemt op de Ring A10 de afslag RAI (S109). Bij de verkeerslichten gaat u vervolgens linksaf de Europaboulevard op richting Amstelveen. Aan de linkerzijde liggen over een afstand van ongeveer 1 kilometer diverse parkeerplaatsen. Buiten kantoortijden is de de voordeligste parkeerlocatie op de Zuidas, anders is parkeren in Flow Amsterdam een goed alternatief.

Navigatie: Arent Janszoon Ernststraat 1, Amsterdam

Openingstijden:
Dagelijks, 24 uur

Kosten:
Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 19.00 uur is het betaald parkeren a € 1,40 per uur. U kunt bij de automaat zowel met muntgeld als met de chipknip betalen. Een dagkaart kost € 8,40. Parkeren op zaterdag en zondag is gratis.

Verder reizen:
Station RAI ligt op ongeveer 10 minuten lopen, waar gekozen kan worden uit trein, metro, tram of bus. De trein rijdt richting Lelystad/Amersfoort of richting Schiphol/Den Haag. Met de metro (lijn 50/51) kan o.a. richting Amsterdam Centraal, Amsterdam Bijlmer, Sloterdijk en Amstelveen gereist kan worden. Tramlijn 4 start bij station RAI en rijdt dwars door Amsterdam naar eindpunt Amsterdam Centraal.

Meer info: www.speeltuin-amstelpark.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *